Matkat kesä/syksy 2015

Show More

Krakova 4 pv - 

alk. 445 € / hlö

(tilaat lennot itse)

695 € / hlö (sis. lennot)

 

LÄHDÖT:

16. - 19.7. 2015 (to-su)

23. - 26.7. 2015 (to-su)

30.7. - 2.8. 2015 (to-su)

 

 

Koe ihastuttava Puolan entinen pääkaupunki Krakova. Neljän päivän matkalla pääset nauttimaan puolalaisesta kesästä hyvien juomien ja ruokien parissa. Krakovassa vierailemme mm. Wawelin kuninkaanlinnassa ja Kazimierzin juutalaiskaupunginosassa. Lisäksi teemme päiväretken toiveiden mukaan joko Auschwitzin keskitysleirimuseoon tai Wieliczkan suolakaivoksille.

 

 

 

 

Matka sisältää:

3 yöpymistä: ***-hotelli Krakovan kestustassa, rauhallisella alueella Vanhassa kaupungissa, buffetaamiaiset, tulopäivänä lounas ja tervetulodrinkki, opastetut kävelykierrokset Krakovassa, pääsymaksu Wawelin kuninkaan linnan perusnäyttelyyn, 1 puolipäiväretki Auschwitziin tai Wieliczkaan, lentokenttäkuljetukset, Kimmo ja Agnieszka asiantuntijaoppaina ja tulkkeina koko matkan ajan mukana.

 

Zakopane ja Krakova

6 pv -alk. 499€ / hlö * 

 

LÄHDÖT:

7.-12.7. 2015 (ti-su)

 

Lähde patikointimatkalle Zakopaneen ja nauti upeista vuoristomaisemista sekä koe matkan lopuksi ihastuttava Puolan entinen pääkaupunki Krakova. Kuuden päivän matkalla sinulla on mahdollista tehdä vaellusretkiä Tatra-vuorille koulutetun vuoristo-oppaan johdolla sekä nautiskella vuoriston maukkaista ruoista ja juomista. Matkaohjelma on sovitettu niin, että pääset Finnairin suoralla lennolla Helsingistä-Krakovaan. Mikäli haluat tulla muulla yhteydellä, sovimme tapaamisen Krakovaan jo aikaisemmin. Vietä unohtumaton ja rentouttava loma kanssamme Zakopanessa ja Krakovassa.

 

 

 

Matka sisältää:

4 yötä Pensjonat Telimenassa- majatalossa (***) Zakopanen keskustassa, 1 yö  Kazimierz -hotellissa (***) Krakovan kestustassa, 5 buffet-aamiaista, tulopäivänä lounas ja tervetulodrinkki, ilmainen sisäänpääsy Aquapark-vesipuistoon Zakopanessa, virallisen vuoristo-oppaan palvelut Tatroilla 2 päivänä, opastettu kävelykierros Krakovassa, bussikuljetukset Krakova - Zakopane - Krakova, lentokenttäkuljetukset

Kimmo ja Agnieszka asiantuntijaoppaina ja tulkkeina koko matkan ajan mukana.

 

* lennot eivät kuulu matkan ohjelmaan ja hintaan, autamme tarvittaessa lentojen varaamisessa

 

Krakova ja vuoristo -

5 pv - alk. 519 € / hlö 

(tilaat lennot itse)

alk. 719 € / hlö (sis. lennot)

 

LÄHDÖT: 

4.-8.10. 2015 (su-to) -10% tämä lähtö

18.-22.10. 2015 (su-to)

 

Nauti syksyisistä upeista vuoristo-maisemista sekä koe ihastuttava Puolan entinen pääkaupunki Krakova. Viiden päivän matkalla pääset irti arjesta ja voit nauttia syksyisestä väriloistosta sekä puolalaisista herkuista. Aluksi suuntaamme Wislan vuoristokaupunkiin, jossa yövymme Puolan Presidentin residensissä ja kaksi viimeistä yötä olemme Krakovassa.

 

 

 

 

Matka sisältää:

4 yöpymistä: 2 yötä Krakovan keskustassa, 2 yötä Beskidy-vuoristossa, Wislassa Puolan Presidentin kesälinnassa,
kuljetukset omalla minibussilla sekä lentokenttäkuljetukset, 4 runsasta aamupalaa, 1 tyypillinen puolalainen ateria , vuoristo-illallinen Karczma Ochodzita-ravintolassa,  vierailu Auschwitz-Birkenaun keskitysleiri-museossa, ohjelman mukaiset vierailut ja pääsymaksut museoihin, Agnieszka ja Kimmo toimivat oppaina ja tulkkeina koko matkan ajan 

 

 

 

© 2014-2020 Uniikkimatkat Oy. Matka Puolaan. Loma Puolassa. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook