Ryhmämatkat  2018-2019

Kevään 2019 matkat julkaistaan pian

Show More
Syysloma Krakovassa

LÄHDÖT:

koko syys-,loka-,marraskuu (to-su / pe-ma) 

 

Koe ihastuttava Puolan entinen pääkaupunki Krakova. Neljän päivän matkalla pääset nauttimaan kauniista syksystä kulttuurin, historian sekä hyvien juomien ja ruokien parissa. Krakovassa vierailemme mm. Wawelin kuninkaan-linnassa, Vanhassa kaupungissa ja Kazimierzin juutalaiskaupunginosassa. Lisäksi on mahdollista osallistua päiväretkelle Auschwitz-Birkenaun keskitysleirimuseoon tai Wieliczkan suolakaivokseen . Vietä unohtumaton ja rentouttava loma Krakovassa. Oppaana toimii suomalainen tai suomea puhuva paikallisopas.

 Lue lisää

LÄHDÖT: 

14 - 18. 10.2018 (su-to)

 

Vietä ikimuistoinen syysloma historiallisessa Krakovassa. Viiden päivän matkalla pääset nauttimaan puolalaisesta kauniista syyssäästä hyvien juomien ja ruokien parissa. Krakovassa vierailemme mm. Wawelin kuninkaanlinnassa ja Kazimierzin juutalaiskaupunginosassa. Lisäksi on mahdollista osallistua päiväretkelle mm. Auschwitz-Birkenaun keskitysleirimuseoon tai Wieliczkan suolakaivokseen. Matkalla Krakovassa on mukana suomalainen paikallisopas.

 Lue lisää
Syysloma Krakovassa

LÄHDÖT:

21.- 25.10.2018 (su-to)

 

Syyslomaviikko on mainiota aikaa tutustua ihastuttavaan Puolan entiseen pääkaupunkiin Krakovaan. Viiden  päivän matkalla pääset nauttimaan puolalaisesta kauniista syksystä  kulttuurin, historian sekä hyvien juomien ja ruokien parissa. Krakovassa vierailemme mm. Wawelin kuninkaanlinnassa, Vanhassa kaupungissa ja Kazimierzin juutalaiskaupunginosassa. Lisäksi on mahdollista osallistua päiväretkelle Auschwitz-Birkenaun keskitys-leirimuseoon tai Wieliczkan suolakaivokseen. Matkalla Krakovassa on mukana suomalainen paikallisopas.

 Lue lisää

© 2014-2020 Uniikkimatkat Oy. Matka Puolaan. Loma Puolassa. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook