Balkanin maat

HUOM! 19.10.2020 lähtien yrityksemme ei järjestä toistaiseksi valmismatkapaketteja ryhmille. Kauttamme voitte edelleen tilata opastus- ja retkipalveluita Serbiassa, Sloveniassa ja Kroatiassa. 

Vuonna 2017 Uniikkimatkat Oy laajentaa toimintaansa ja aloittaa matkojen järjestämisen Balkanin maihin. Tulemme järjestämään ainutlaatuisia räätälöityjä matkoja Serbiaan ja Kroatiaan samalla konseptilla kuin olemme tähän mennessä toteuttaneet Puolaan. Ryhmän mukana on aina koko matkan ajan paikallinen asiantuntijaopas. Asiantuntijaoppaamme Serbiassa ja Kroatiassa on serbialainen Ljiljana, joka opiskeli vuosina 2009-2016 Jyväskylän yliopistossa, pääaineenaan taidehistoria.

Jos sinulla on valmis ryhmä, jonka kanssa haluaisit matkustaa Serbiaan tai Kroatiaan, niin ota meihin yhteyttä. Suunnittelemme matkan yhteistyössä ja otamme huomioon kaikki ryhmänne toivomukset. Alla olevat matkat toimivat esimerkkeinä mahdollisista ryhmämatkoista. Voit käyttää niitä suunnittelussa tai voit antaa meille oman toiveesi ja hoidamme loput. 

SERBIA

Belgrad ja Novi Sad

matka serbia, belgrad, novi sad

Matkat Serbiaan, mukana asiantuntijaopas, kohteina Belgrad ja Novi Sad

SERBIA

Serbia on suomalaisille vielä melko tuntematon matkailukohde. Serbian kaksi suurinta kaupunkia eli pääkaupunki Belgrad ja Pohjois-Serbiassa sijaitseva Novi Sad ovat suosituimpia turistikohteita. Serbia on monimuotoinen kohde, jossa itäiset, läntiset ja etelä-eurooppalaiset kulttuurit kohtaavat. Matkoilla on mahdollista tutustua historiallisiin kaupunkeihin, Rooman ja Bysantin ajan arkeologisiin kohteisiin tai vierailla erinomaisilla viinitiloilla. Serbia on lisäksi huomattavasti Kroatiaa halvempi kohde. Suoria lentoja Suomesta Belgradiin ei ole ja sen takia suosittelemmekin lentoa Budapestiin (Finnair tai Norwegian), josta on 2 tunnin bussimatka Serbian rajalle.

KROATIA

Split ja Dubrovnik

Matka Kroatiaan, Split, Dubrovnik

Matkat Kroatiaan, mukana paikallinen asiantuntijaopas, kohteina Dubrovnik ja Split

Kroatia onkin jo monille suomalaisille tuttu aurinkolomakohde. Me keskitymme järjestämään aktiivisia kaupunkilomia Dubrovnikiin ja Splitiin. Koska nämä kohteet ovat toistaiseksi sesonkikohteita, niin Suomesta pääsee lentäen suoraan Splitiin ja Dubrovnikiin huhtikuusta lokakuuhun (Finnair tai Norwegian). 

Split on Dalmatian alueen vanhin kaupunki ja erinomainen kohde kaupunkilomalle alkukesästä syksyyn. Kaupungin merkittävimpiä nähtävyyksiä ovat mm. viehättävä vanha kaupunki, Diocletaniuksen palatsi, Kornatin saaristolla sijaitseva kansallispuisto ja rantabulevardi Rivan lukuisat kahvilat.

Etelä-Kroatiassa sijaitseva Dubrovnik on erinomainen kohde, jos haluat yhdistää kaupunkiloman  aurinkolomaan. Upea muurin ympäröimä vanha kaupunki, kaupungin vieressä sijaitsevat hiekkarannat ja lähettyvillä olevat saaret takaavat ainutlaatuisen aktiivisen loman.

Muut maat

Matkat Macedonia, Bosnia, Montenegro

Kauttamme matkat Serbiaan, Kroatiaan, Macedoniaan, Bosnia-Herzegovinaan ja Montenegroon

Lisäksi järjestämme tilauksesta retkiä muihin balkanin maihin kuten Montenegroon, Bosnia-Hertzegovinaan ja Macedoniaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnittelemme yhdessä ryhmällesi  sopivan matkaohjelman.

© 2014-2020 Uniikkimatkat Oy. Matka Puolaan. Loma Puolassa. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook