HUOM! Olemme 19.10.2020 alkaen luopuneet toistaiseksi valmismatkojen (matkapakettiyhdistelmien) järjestämisestä.  Kauttamme voit edelleen tilata opastus- ja retkipalveluita. Voit laittaa kysymyksesi/tiedustelusi oheisella varauslomakkeella tai soittaa suoraan meille. Voit myös lähettää tekstarilla soittopyynnön niin soitamme sinulle takaisin. Lähettämällä tiedot varauslomakkeella hyväksyt, että keräämme asiakasrekisteriin rekisteriselosteessa mainitut tiedot. Lue rekisteriseloste

Uniikkimatkat Oy
 

Uniikkimatkat Oy 

Y-tunnus: 2618436-2

Aarontie 4 c 17, Jyväskylä

info@uniikkimatkat.fi

Puh. 050-5670465

 

  • Blogger App Icon
  • YouTube Classic

Nimi *

Email-osoite *

Puhelin

Matkakohde ja ajankohta

Otsikko *

Viesti *

Uniikkimatkat Oy- opas- ja retkipalvelut luotettavasti

Retken tai opastuksen varaus ja maksaminen

Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä ja varaa matka! Lähetämme Sinulle varausohjeet ja varauslaskun  sähköpostitse. Varausmaksu on lähtökohtaisesti 20 % retken tai opastuksen hinnasta. Maksun vastaanotettuamme vahvistamme varauksesi sähköpostitse. Loppumaksu (80%) laskutetaan kaksi viikkoa ennen retken alkua. Ryhmätilauksissa varausmaksun määrä määritellään tapauskohtaisesti. Ilmoitamme peruutus- ja muutosehdoista tarkemmin aina kunkin varauksen yhteydessä.

 

HUOM!
Pidätämme oikeuden tehdä retkiohjelmaan pieniä muutoksia, jotka eivät kuitenkaan vaikuta retkien kokonaisuuteen. Suosittelemme, että matkustajilla on oma matkavakuutus. Joillekin retkillä pitää ottaa mukaan myös voimassa oleva matkustusasiakirja. Retkien ja opaspalvelujen vastuullinen järjestäjä on Uniikkimatkat Oy.

 

Rekisteriseloste

© 2014-2020 Uniikkimatkat Oy. Matka Puolaan. Loma Puolassa. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook