Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää, haluaisit varata matkan tai haluaisit järjestää ryhmämatkan Puolaan, niin ota rohkeasti yhteyttä. Voit laittaa kysymyksesi/tiedustelusi oheisella varauslomakkeella tai soittaa suoraan meille. Voit myös lähettää tekstarilla soittopyynnön niin soitamme sinulle takaisin. Lähettämällä tiedot varauslomakkeella hyväksyt, että keräämme asiakasrekisteriin rekisteriselosteessa mainitut tiedot. Lue rekisteriseloste

Uniikkimatkat Oy
 

Uniikkimatkat Oy 

Y-tunnus: 2618436-2

Matkatoimiston rekisteritunnus: 2388/14/Mj

Aarontie 4 c 17, Jyväskylä

info@uniikkimatkat.fi

Puh. 050-5670465

 

  • Blogger App Icon
  • YouTube Classic

Uniikkimatkat Oy- luotettava matkanjärjestäjä

Uniikkimatkat Oy noudattaa Kilpailu ja kuluttajaviraston Yleisiä valmismatkaehtoja. Ehdot voit tarkistaa KKV:n sivuilta. 

 

Uniikkimatkat Oy on luotettava matkanjärjestäjä  ja on asettanut toiminnalleen KKV:n asettamat vakuudet, jotka turvaavat matkustajien maksamat rahat. Rekisteritunnus: 2388/14/Mj. Lisäksi Uniikkimatkat Oy:llä on voimassa oleva toiminnan vastuuvakuutus matkojen järjestämiseen, joka korvaa vahinkotilanteessa toiselle aiheutetut henkilö- ja esinevahingot.

 

Matkan varaus ja maksaminen

Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä ja varaa matka! Lähetämme Sinulle varausohjeet ja varauslaskun  sähköpostitse. Varausmaksu on lähtökohtaisesti 20 % matkan hinnasta, mikäli tilaat lennot itse. Maksun vastaanotettuamme vahvistamme varauksesi sähköpostitse. Loppumaksu (80%) laskutetaan kaksi viikkoa ennen matkan alkua. Mikäli haluat, että tilaamme lennot puolestasi, lisäämme lennon hinnan varausmaksuun. Ryhmätilauksissa varausmaksun määrä määritellään tapauskohtaisesti. Peruutusten ja maksujen palautusten osalta noudatamme kuluttajaviraston yleisiä valmismatkaehtoja lisättynä erityisehdoin silloin, kun peruutustapauksissa yrityksemme joutuu maksamaan muulle palveluntarjoajalle (esim. lentoyhtiöt, hotellit, kuljetusyritykset ja niin edelleen ) matkan peruutuksesta aiheutuvia maksuja. Ilmoitamme näistä erityisehdoista tarkemmin aina kunkin varauksen yhteydessä.

 

HUOM!
Pidätämme oikeuden tehdä matkaohjelmaan pieniä muutoksia, jotka eivät kuitenkaan vaikuta matkan kokonaisuuteen. Matkustajilla on oltava oma matkavakuutus. Muistathan ottaa myös mukaan voimassa olevan matkustusasiakirjan. Matkojen vastuullinen järjestäjä on Uniikkimatkat Oy.
Matkatoimiston rekisteritunnus: 2388/14/Mj

Rekisteriseloste

Nimi *

Email-osoite *

Puhelin

Matkakohde ja ajankohta

Otsikko *

Viesti *

© 2014-18 Uniikkimatkat Oy. Matka Puolaan. Loma Puolassa. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook