Asiantuntijaopas Agnieszka
Asiantuntijaopas Kimmo

Keitä olemme

 

Agnieszka Kotulska-Rahunen, syntynyt Etelä-Puolassa, Bytomin kaupungissa lähellä Krakovaa. Lukion jälkeen Agnieszka opiskeli Saksassa, missä tapasi Kimmon. Asunut Suomessa vuodesta 2004 lähtien. Agnieszka on ammatiltaan muusikko ja opettaja.

 

Kimmo Rahunen, syntynyt Savonlinnassa. Toiminut opettajana ja kulttuurin asiantuntijatehtävissä sekä Suomessa että Puolassa. Sen lisäksi Kimmo on tehnyt töitä puola-suomi kielenkääntäjänä ja suomen kielen opettajana Puolassa.

 

 

Tarinamme

Olemme pieni kahden hengen kotimainen matkatoimisto ja järjestämme ainutlaatuisia MATKOJA PIENILLE ja ISOMMILLE RYHMILLE PUOLAAN sekä vuodesta 2017 lähtien Balkanin maihin kuten KROATIAAN ja SERBIAAN. Haluamme näyttää matkailijoille aidon Puolan, jolla on rikas ja ainutlaatuinen historia. Puola on myös tunnettu vieraanvaraisuudestaan, ystävällisistä ihmisistään sekä maukkaasta ruoasta. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Puola on käynyt läpi suuren muodonmuutoksen mm. panostamalla paljon infrastruktuuriin, kulttuuri-perintökohteiden entisöintiin sekä laadukkaiden turistipalvelujen kehittämiseen. 

Matkoillamme matkaajat kokevat kanssamme aidon Puolan ja kohtaavat paikallisia ihmisiä aidoissa tilanteissa. Perinteiset matkanjärjestäjät tarjoavat loppuunkuluneita ja itsestäänselviä turistikohteita massoille. Me sen sijaan haluamme tarjota asiakkaillemme kosketuksen aitoon ja elävään kulttuuriin. Siksi kaikilla matkoillamme ryhmät ovat PIENIÄ ja olemme AINA ITSE MUKANA asiantuntijaoppaina ja tulkkeina. Parhaimmat matkailuelämykset syntyvätkin silloin, kun uskallat poiketa perinteisiltä turistireiteiltä ja teet sen hyvässä seurassa.

Matkojemme teemoissa yhdistyy luontevasti historia, nähtävyydet, taiteet sekä paikallinen ruoka- ja kansankulttuuri. Uniikkimatkojen ryhmämatkoille MAHTUU MUKAAN JOKAINEN ilman rajoituksia ja pääsyvaatimuksia. Riittää kun lähtee avoimin mielin mukaan matkaan.

Puhumme molemmat sujuvasti sekä suomea että puolaa ja olemme asiantuntijaoppaina koko matkan ajan mukana, mikä takaa onnistuneen, turvallisen ja ainutlaatuisen matkan.

Serbiassa, Kroatiassa ja muissa Balkanin maissa asiantuntijaoppaana toimii ystävämme Ljiljana Radosevic ja tarvittaessa voimme toimia näillä matkoilla suomenkielisinä matkanjohtajina.

HUOM! 19.10.2020 alkaen kauttamme voi tilata koronatilanteen takia ainoastaan retkiä ja opaspalveluita.

Uniikkimatkat Oy on luotettava retkenjärjestäjä.

© 2014-2020 Uniikkimatkat Oy. Matka Puolaan. Loma Puolassa. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook